foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Üdvözöljük az iskola weblapján!

Feliratkozás hírlevélreHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Nyilas Misi Pakk

2017 karácsonyán tegyük szebbé azoknak a gyermekeknek az ünnepét, akik egyébként mástól nem kapnának ajándékot, sőt, a mindennapjaikat is nélkülözésben töltik.

 

Ajándékozz szeretetet – ajándékozz szeretettel!

Ismerős érzés, amikor egy szerettünk épp az ajándékát bontogatja, mi pedig izgatott örömmel várjuk, hogy milyen boldogságot okoz a meglepetésünk. Sokszor mi magunk is ugyanannyira örülünk az ajándéknak, mint az, aki kapta, hiszen az ő boldogságát látva mi is elégedettek vagyunk, elértük célunkat: boldogságot csempésztünk valaki életébe.

 

Ugyanezt élhetjük át akkor is, amikor egy ismeretlennek készítünk karácsonyi meglepetést. Bár nem vagyunk jelen az ajándék kibontásakor, mégis ott vagyunk, hiszen a szeretetünket is becsomagoljuk az ajándékkal együtt.

 

2016 karácsonyán tegyük szebbé azoknak a gyermekeknek az ünnepét, akik egyébként mástól nem kapnának ajándékot, sőt, a mindennapjaikat és nélkülözésben töltik.

 

Csempésszünk egy kis törődést, különleges szeretetet az ünnepükbe!

 

A Magyar Református Szeretetszolgálat november 15. és december 15. között országos gyűjtőpontjain szeretettel várja a cipősdobozba csomagolt ajándékokat.

 

Mi kerüljön a csomagba?

- nem romlandó édesség

- írószer

- játék

- könyv

- tisztálkodási szer

- sapka

- sál

- egy kedves üzenet

- szeretet

Fontos:

külön becsomagolni a doboz alját és tetejét (hogy nyitható legyen)

feltüntetni, hogy milyen korú, nemű gyermeknek készült a csomag.